Фотки и видеа

Зошто е предност да се има кабриолет?

Зошто е предност да се има кабриолет?
21 декември, 00:36

Искрено, не знам дали успешното паркирање е поради кабриолетот или поради возачката?!

Овен нападна рибар

Овен нападна рибар
18 декември, 13:03

Освен луѓето и овните знаат да се забавуваат кога им е досадно.

Фотки кои ќе ве насмеат до солзи

Фотки кои ќе ве насмеат до солзи
12 декември, 00:24

Како што некои луѓе имаат животински карактеристики да викаат, да скокаат, да испуштаат чудни крикови... така и животните некогаш се однесуваат како луѓе.

Необични моменти

Необични моменти
09 декември, 00:26

Кој ќе го пронајде единствениот излез за нинџите?

Сè е исто само ние не

Сè е исто само ние не
06 декември, 00:20

Е ова е добар пример за да се објасни поимот релативност.


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

4 Октомври

4 Октомври

Во 1883 - та година возот Ориент Експрес го започна своето прво патување.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус