За него

Точките се во мода!!!

Точките се во мода!!!
02 април, 00:03

Најновите светски модни куќи и дизајнери ја донесоа и најновата вест која се однесува на машката мода, а таа е дека оваа пролет и ова лето во мода ќе бидат материјалите на кои се испечатени принтови со точки, кругови и секакви кружни форми.

Шалот како моден додаток за секој маж

Шалот како моден додаток за секој маж
07 февруари, 14:17
Шалот како моден додаток е многу популарен на модните сцени ширум светот. Покрај што неговата примена има практична цел - да обезбеди топлина во текот на студените зимски денови какви што имаме сега, шалот и дополнително го збогатува изгледот на личноста која го носи.

Што сакаат момците?

Што сакаат момците?
21 декември, 00:25

Исто како и девојките поголемиот дел од момците имаат префинет вкус кога станува збор за одбирање на девојка. 

Како да го намалите својот стомак

Како да го намалите својот стомак
16 декември, 07:14

Еден од најголемите проблеми со кој се соочуваат поголемиот дел од мажите во врска со нивниот физички изглед е големиот стомак.

И машките сакаат подароци

И машките сакаат подароци
09 декември, 00:15

Новогодишните и Божиќните празници се одлична можност на вашиот сакан да му подарите нешто.


ПОПУЛАРНО

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

13 Јуни

13 Јуни

Во 1953 година во Денвер, во Колорадо, е роден актерот Тим Ален Дик.

© 2021 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус