Легендата за снегулките

03 јануари, 00:02

Многу одамна една светла ѕвезда го покажуваше патот до местото каде се роди бебето Исус. 

Легендата раскажува дека снегулките се парчиња од таа сјајна ѕвезда, испратени да ги водат нашите срца до светлината.


автор: Stojkoska Monika

Оваа вест е прочитана 2752 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

4 Октомври

4 Октомври

Во 1883 - та година возот Ориент Експрес го започна своето прво патување.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус