Вицотека

Нема што немаше

Нема што немаше
29 август, 15:14

Влегува еден човек во такси и на таксистот му вели:


Прва « 36  37  38  39  40  » Последна 

НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус