Фенг шуи

Фенг шуи Велигденски совети

Фенг шуи Велигденски совети
11 април, 00:05

Во пресрет на еден од најголемите христијански празници – Велигден, при уредувањето на домот и трпезата за неделниот ручек можеби ќе сакате да примените некој од советите на фенг шуи поврзани токму со овој празник.

Фенг шуи против несоницата

Фенг шуи против несоницата
28 јули, 03:08

Несоницата е навистина голем проблем кој не само што ве попречува нормално да функционирате преку ден, туку и ви предизвикува нервоза и раздразливост.

Боите во домот

Боите во домот
20 јуни, 01:55

Боите кои свесно или несвесно сме ги внеле во домот нè отсликуваат самите нас.

Според Фенг шуи, потребно е да се посвети внимание на правилниот избор на бои поради нивното влијание врз нашето расположение.

Фенг шуи во вашата канцеларија

Фенг шуи во вашата канцеларија
07 јуни, 05:48

Канцелариите уредени според фенг шуи се пријатни места каде хармонијата ја зголемува вашата продуктивност, позитивно влијае на односите со колегите и ви помага побрзо и полесно да ја завршите работата.

4 едноставни (а супер ефективни) фенг шуи совети

4 едноставни (а супер ефективни) фенг шуи совети
17 мај, 09:35

Доколку сакате да внесете дел од позитивната фенг шуи енергија во домот, доволно е да примените некои едноставни совети за чија реализација не постои пречка, а резултатот ќе биде неверојатен.


Прва  «  1  2  3  4  5  » Последна

НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус