Серија

Game of Thrones: Што ќе донесе новата сезона

Game of Thrones: Што ќе донесе новата сезона
12 март, 10:18

На големо задоволство на фановите на прекрасната Емилија Кларк која ја толкува улогата на Денерис Таргариен, ликот на Денерис ќе биде доста застапен во првата половина од 4-та сезона.

„Бубалици“ - ТВ Серија која ќе ве насмее до солзи

„Бубалици“ - ТВ Серија која ќе ве насмее до солзи
05 декември, 00:26

Се сеќавате ли на бубалиците од вашето детство, или можеби вие бевте едни од нив? 

Монтевидео, Бог те видео

Монтевидео, Бог те видео
30 август, 06:58

Монтевидео, Бог те видео е приказна за еден сон, за една желба да се оствари невозможното, за еден неочекуван успех кој никогаш нема да се заборави.

„Модерна фамилија“ ТВ серија која ќе ве насмее

„Модерна фамилија“ ТВ серија која ќе ве насмее
13 јули, 06:44

Американската ТВ серијата „Модерна фамилија“ се базира на измислена приказна во која се исмеваат ситуациите во кои запаѓаат три „современи семејства“. 

 

„Сите го сакаат Рејмонд“

„Сите го сакаат Рејмонд“
31 мај, 07:22

„Сите го сакаат Рејмонд“ е американска телевизиска серија во 9 сезони, со вкупно 210 епизоди.


Прва  «  1  2  3  » Последна

© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус