Каде на одмор...

Херцег Нови – градот на цвеќето

 Херцег Нови – градот на цвеќето
26 август, 06:51

Овој прекрасен град на цвеќето е дом и на прекрасните камелии, големи дрва со необично убави и големи бели цветови.

Парга – Грција

Парга – Грција
04 август, 08:45

Одмор во септември – зошто да не!

Сплит

Сплит
05 јули, 08:12

Најпознатиот хрватски град кој што излегува на море и најпознатата хрватска туристичка дестинација е Сплит.

Улцин

Улцин
16 јуни, 06:49

Во пресрет на летото размислувајте каде да одите на одмор...

Маврово

Маврово
30 јануари, 02:05

Зима е. Времето е студено, а сончевите зраци само повремено ѕиркаат од зад облаците. Вакво време всушност е и својствено за овој период од годината.
Но овие зимски временски услови, немојте да дозволите да бидат пречка за да го посетите Маврово во зима.


Прва  «  1  2  3  4  5  » Последна

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

14 април

14 април

На денешен ден се навршуваат 17 години од смртта на Видое Подгорец, еден од најплодните македонски писатели, поет, романсиер, патописец и раскажувач.

© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус