Техно Свет

Заштитете ја својата приватност од Google

Заштитете ја својата приватност од Google
11 февруари, 04:13

Неколку совети што треба да ги знaете ако пребарувате со Google.

Како да заштедите гориво во зимскиот период

Како да заштедите гориво во зимскиот период
29 јануари, 03:19

Во зимскиот период трошоците околу вашиот автомобил се зголемуваат. Покрај потребата од зимски гуми, зимска опрема, антифриз, течност за бришачи која не замрзнува, имате уште низа трошоци, меѓу кои и оние за гориво, кои удираат по вашиот џеб.

Топ 5 автомобили на авто саемот во Париз

Топ 5 автомобили на авто саемот во Париз
06 октомври, 06:22

Љубителите на автомобилите деновиве имаа можност да уживаат во најновите модели на некои од најзвучните автомобилски имиња, прикажани на авто - саемот во Париз.

Шолја која брои калории

Шолја која брои калории
10 јули, 00:06

Магичната шолја „Vessyl” е многу повеќе од обична шолја која секојдневно ја користиме. Станува збор за изум кој ги надмина сите досегашни очекувања во областа на техниката и модерната и напредна технологија.

Бентли го претстави најбрзото купе досега

Бентли го претстави најбрзото купе досега
20 јуни, 00:03

Бентли ја претстави ограничената серија на нивниот најбрз спортски автомобил досега, купето Continental GT3-R.


Прва  «  1  2  3  4  5  » Последна

© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус