Фотки и видеа

Лабрадор во акција

Лабрадор во акција
15 јуни, 04:32

Лабрадор во акција

Фотографии сликани во вистински момент

Фотографии сликани во вистински момент
01 март, 09:23

Понекогаш, некои сосема секојдневни ситуации фотографирани во вистинскиот момент, може да прераснат во урнебесни фотографии.

Урнебесен настап на данскиот национален оркестар

Урнебесен настап на данскиот национален оркестар
03 ноември, 11:41

Како изгледа една композиција во изведба на лут камерен оркестар?

Малку појќе

Малку појќе
16 август, 00:03

Иако видеото е релативно старо, и ден денес кога и да го погледнам не можам да престанам да се смеам.

Најдобриот имитатор во светот!

Најдобриот имитатор во светот!
25 мај, 00:10

Оваа неверојатна птица има способност да ги имитира сите звуци кои ќе допрат до неа, без оглед дали доаѓаат од природата или се вештачки.


Прва  «  1  2  3  4  5  » Последна

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

14 април

14 април

На денешен ден се навршуваат 17 години од смртта на Видое Подгорец, еден од најплодните македонски писатели, поет, романсиер, патописец и раскажувач.

© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус