Забава

Професорот и студентот

Професорот и студентот
01 април, 08:22

Студентот му се јавува на професорот во 2 часот наутро:

Урнебесен настап на данскиот национален оркестар

Урнебесен настап на данскиот национален оркестар
03 ноември, 11:41

Како изгледа една композиција во изведба на лут камерен оркестар?

Пензионер и предизборни ветувања

Пензионер и предизборни ветувања
17 август, 00:05

Гледа пензионер предизборни ветувања на телевизија и сам за себе си коментира...

Каде оди штркот?

Каде оди штркот?
14 август, 07:03

Тато, тато, каде оди штркот откако ќе го донесе бебето?

Рата за кредит

Рата за кредит
11 август, 00:01

Мислите дека на никој на овој свет не му е грижа дали сте сè уште живи?


Прва  «  1  2  3  4  5  » Последна

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

7 Декември

7 Декември
Во 1914 година во Европа, започнала Првата светска војна, позната во историјата уште и како Големата војна и Војната на нациите. Во бојните полиња кои ги имало насекаде низ Европа, биле мобилизирани н
© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус