Пилатес и јога

Видови јога 2 дел

Видови јога 2 дел
24 август, 10:20
За сите вас кои не се пронајдовте себеси во видовите јога за кои претходно зборувавме,  во продолжение се останатите видови на јога, па можеби ќе се пронајдете во некои од нив.  Бикрам јога уште позната и како „жешка јога” е вид на јога која се изведува во загреани прос

Видови јога 1 дел

Видови јога 1 дел
20 јуни, 00:48

Постојат повеќе видови на јога.

Што е фитнес?

Што е фитнес?
24 март, 04:49

Постојат многу причини зошто се одлучуваме да вежбаме.

Пилатес за балансирано тело и позитивен дух

Пилатес за балансирано тело и позитивен дух
24 февруари, 03:00

Пилатес е движење за живот, за ведрина на духот и баланс на телото.

Христијанска медитација

 Христијанска медитација
31 јануари, 00:03

Некои христијани ги интегрираат јогата и другите аспекти од источната духовност со христијанската молитва и медитација. Тоа се должи на желбата да се доживее Бог во поцелосен начин.


Прва  «  1  2  3  4  5  » Последна

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

7 Декември

7 Декември
Во 1914 година во Европа, започнала Првата светска војна, позната во историјата уште и како Големата војна и Војната на нациите. Во бојните полиња кои ги имало насекаде низ Европа, биле мобилизирани н
© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус