Мудрост ...

20 мај, 00:01

Вистинската уметност на разговорот не е само да се каже вистинската работа во вистинското време, туку и да се остави недокажана погрешната работа во момент во кој најмногу одговара да биде кажана.


автор: Jakimova Jasmina

Оваа вест е прочитана 1765 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

11 август

11 август

Во 1999 година настанало потполно затемнување на Сонцето какво во Британија не било видено од 1927, а во Европа од 1990 година.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус