Животен стил, Хороскоп и Нумерологија

Хороскоп според Маите - Pax

19 јули, 03:05

 

 

 

 

 

 

Pax: родени 22 мај до 10 јуни

Значење на симболот: Време за садење, пареа, пума, стрела, тапан

Карaктеристики на личноста: Лицата родени во знакот на Pax ја имаат пумата за заштитно животно. Пумата е многу важен дел од културата на Маите, претставува лидерство, па овие лица имаат моќ да бидат лидери и токму во тоа лежи нивната сила. Стрелата ја претставува нивната сила, и како што стрелата се движи напред, така и овие лица имаат моќ да одат напред низ животот. Главен елемент на овие лица е пареата, која во себе ги соединува водата, огнот и земјата.

 


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 1427 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

8 Декември

8 Декември

Во 1980 година, поранешниот член на Битлси, Џон Ленон бил застрелан од непознат напаѓач.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус