Совети

Интересен трик за видеа кои ги гледате на youtube!!!

08 мај, 01:50

Сигурно ви се случило да сакате да гледате некое видео или краток филм на youtube, но не од почеток. 

Така на пример: ако сте гледале некое видео до 5 минути и 55 секунди ќе треба да се намачите за наредно да продолжите од 5 минути и 55 секунди. Најчесто се навраќате на 3-та или 4-та минута и чекате да дојде делот кој сте го пропуштиле.

Денес ќе ви откријам еден добар трик кој ќе ви биде од голема корист. 

Наместо да го гледате видеото од почеток или од некое приближно време следете ја оваа лесна и едноставна постапка.

Отворете го соодветниот линк преку youtube и во url адресата додадете го следниот запис на крај: #t=5m55s.

Линкот треба да изгледа на следниот начин: http://www.youtube.com/watch?v=JBGND09c4tc#t=5m55s.

Ако сакате да го промените времето од кое сакате да започне видеото тогаш само сменeте ги минутитe (5) и секундите (55).

Интересно!


автор: Stojkoska Monika

Оваа вест е прочитана 3115 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

11 август

11 август

Во 1999 година настанало потполно затемнување на Сонцето какво во Британија не било видено од 1927, а во Европа од 1990 година.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус