Сутлијаш

05 мај, 03:38

 

 

 

 

 

 

При варење на сутлијаш, шеќерот додадете го при крајот на варењето. Во спротивно, ќе биде потребно повеќе време за сутлијашот да се свари.

За супер вкусен сутлијаш, додадете пудинг од ванила. Растворете го прашакот за пудинг и додадете го во сутлијашот при крај на варењето.


автор: Jakimova Jasmina

Оваа вест е прочитана 5915 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

28 април

28 април

Денеска се одбележува 50 годишнината од постоењето на Битолски весник.

© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус