Моќта на музиката на Боб Марли

08 мај, 07:57

Понесете со себе дел од моќните мисли на Боб Марли, затворете ги очите и дозволете ѝ на музиката да ве исполни со љубов и позитивна енергија, бидејќи „Добрата страна на музиката е во тоа што кога ќе те удри, не чувствуваш болка”.

Една љубов, еден живот... Живејте го најдобро што можете и чувствувајте се убаво.

„Никогаш не знаеш колку си силен како личност, сè додека не дојдеш во ситуација кога силата е твојот единствен избор”.

„Кои сте вие да ми судите за начинот на кој го живеам мојот живот? Јас не сум совршен и не морам да бидам. Пред да покажете со прст кон мене, проверете колку се чисти вашите раце”.

"Големината на човекот не е во тоа колку богатство ќе стекне, туку во неговиот интегритет и неговата способност да влијае позитивно на оние околу него".


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 2492 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус