Позитива

Вистинска приказна која ќе ве научи многу нешта за бракот

Вистинска приказна која ќе ве научи многу нешта за бракот
21 февруари, 06:23

Оваа приказна е вистински пример за моќта на бракот, за тоа што значи да се биде човек и како треба да се однесуваме кон нашите најблиски, во добро и во лошо.

Уште еден прекрасен ден!

Уште еден прекрасен ден!
05 февруари, 06:56

Радувајте се. Заборавете за миг на проблемите, поздравете го раѓањето на новиот ден, подарете некому насмевка или убав збор, најдете радост во малите нешта кои ве опкружуваат.

Рецепт за убав ден

Рецепт за убав ден
19 ноември, 13:25

Состојки:


Прва « 65  66  67  68  69  » Последна 

ПОПУЛАРНО

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

21 Октомври

21 Октомври

Слободата како збор постоел од дамнина, но во историјата за прв пат се појавува јавно напишан на знаме во 1774 - та година.

© 2021 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус