Позитива

Магијата на Велигден

Магијата на Велигден
11 април, 00:04

Велигден е денот кога љубовта плати висока цена за надежта да стане реалност. Токму тоа е значењето на Велигден, големиот христијански празник, денот кој се слави во чест на воскресението на Исус како сведоштво дека надежта и љубовта сè уште постојат на овој свет.

Очи полни со љубов и светлина

Очи полни со љубов и светлина
07 ноември, 07:04

На светот гледајте со очи полни со љубов и светлина, бидејќи најубавите и најважните нешта секогаш се скриени на места кои не може секој да ги види.

За сите оние кои го сакаат Божиќ...

За сите оние кои го сакаат Божиќ...
03 јануари, 10:43
Во овој период од годината насекаде околу нас се чувствува магијата на Божиќ, денот на Христовото раѓање.              

Моќни и мудри зборови

Моќни и мудри зборови
04 август, 08:55

Да се успее, значи да се живее успешно. Човекот е успешен кога води мирен, среќен живот исполнет со радост, а притоа се занимава со работата што ја сака.

Куќата со златни прозорци

Куќата со златни прозорци
22 јули, 07:03

Љубовта, топлината на домот создадена од семејството и звуците на смеа и радост се оние кои прозорците ги обојуваат со златна боја. Ништо повеќе и ништо помалку од тоа.


Прва  «  1  2  3  4  5  » Последна

НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус