Фотки и видеа

Невозможна мисија

Невозможна мисија
21 јуни, 00:14

Што ли се обидува да направи кучето?

Скриен хрчак

Скриен хрчак
18 јуни, 00:40

Хрчакот стои скриен, но не знае ни самиот од што се плаши. 

И животните знаат да бидат идиоти

И животните знаат да бидат идиоти
15 јуни, 06:00

Погледнете колку се не фер.

Мачка го гушка своето маче

Мачка го гушка своето маче
12 јуни, 08:12

Прекрасно видео каде мачка го гушка своето мало маченце. 

Најтвитерџиска молба

Најтвитерџиска молба
09 јуни, 18:31

Еве што објави еден твитергија, цитирам: 


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

4 Октомври

4 Октомври

Во 1883 - та година возот Ориент Експрес го започна своето прво патување.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус