Фотки и видеа

Видео – како се шири добрината

Видео – како се шири добрината
28 септември, 06:40

Ова видео ќе ви помогне да ја согледате единствената можност за да го промените светот. Со само една мала промена кај себе можете да го промените цел свет. 

Урнебесна венчавка

Урнебесна венчавка
27 септември, 06:12

Младоженци какви не сте виделе досега!

Ве молам отворете!

Ве молам отворете!
11 август, 07:04

Како е кога некој ќе ви ја затвори вратата пред нос?

Непоканет гостин

Непоканет гостин
08 август, 07:02

Погледнете само како ќе го направи тоа!

Неуспешен обид за спасување

Неуспешен обид за спасување
27 јуни, 06:58

Група поддржувачи на еден добар гест се сведоци на ужасна сцена. 


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

4 Октомври

4 Октомври

Во 1883 - та година возот Ориент Експрес го започна своето прво патување.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус