Убави нешта

Волшебни снегулки

09 јануари, 13:04
Волшебни снегулки

Сте се запрашале ли некогаш како изгледаат снегулките, каква ...

Рецепти

Вкусни бомбици со сирење и зденки

09 јануари, 00:02
Вкусни бомбици со сирење и зденки

Ако сте од оние луѓе кои сакаат да експериментираат со вкусов...

ЦИТАТИ

„Нема подосаден разговор од оној кога сите се согласуваат.” - Michael de Montaigne

Афоризам

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

9 Декември

9 Декември

Во 1953 година, во Илиноис е роден познатиот актер Џон Малкович. 

© 2023 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус