Инспиративни слики

Цени го животот...

Цени го животот...
03 март, 07:03

Кога животот ти дава 1000 причини да заплачеш, ТИ покажи му на светот дека имаш милион причини ДА СЕ НАСМЕВНЕШ!

Секој нов ден е нова шанса

Секој нов ден е нова шанса
24 февруари, 06:33

Храбро остави го пропуштеното зад себе, избриши ги солзите и погледни напред.

Вистинското пријателство нема крај

Вистинското пријателство нема крај
12 февруари, 00:19

Вистинските пријатели тешко се стекнуваат, но остануваат за цел живот.

Што е добрината

Што е добрината
07 февруари, 09:24

Добрината е универзален јазик кој сите го разбираат.

Убави зборови

Убави зборови
02 февруари, 06:31

На оние на кои им згрешив им барам прошка. На оние на кои можеби сум им помогнал, посакувам да можев да направам повеќе за нив.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус