Убава наша, Разгледници

Најубавите разгледници

07 јули, 07:00

Како изгледаат Мавровското Езеро обвиткано со снег и покриено со облачиња, Куклица осветлена од сончевите зраци, птиците кои прелетуваат над Дојранското Езеро, македонските полиња и планини?

Денешните разгледници се некои од најубавите делови од Македонија, сликани во моментите кога се капат во светлина, наменети за посебно уживање на сите оние кои од срце го сакаат ова мало парче земја.

 


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 3590 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус