Пилатес и јога

Потеклото на јогата

Потеклото на јогата
16 ноември, 11:09

На многу често поставуваното прашање од каде потекнува јогата никој не може да одговори, бидејќи никој точно не знае од каде потекнува, ни кој ја измислил.

Со јога против депресија и стрес

Со јога против депресија и стрес
24 јули, 01:11

Веќе пред многу години научно е докажано дека јогата е добра за телото, за умот и за душата. Таа не само што овозможува добро физичко здравје, туку и помага за одржување на мирен ум и чиста душа.

Јогата помага во борбата против целулитот!

Јогата помага во борбата против целулитот!
03 април, 00:03

За добро здравје и убаво тело вежбајте јога.

Пилатес вежби кои може да ги правите дома

Пилатес вежби кои може да ги правите дома
24 јануари, 00:04

Овие едноставни вежби ќе ви ја подобрат циркулација и ќе ви помогнат да го зацврстите телото. Бројот на повторување на вежбите прилагодете го според вашето тело.

Јогата помага при забременување

Јогата помага при забременување
11 јануари, 06:57

Практикувањето на јога пред обидот за забременување е од голема корист, затоа што помага да се создадат потребните услови за да се случи зачнувањето.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус