Убав дом

Соби за разубавување на детскиот свет

Соби за разубавување на детскиот свет
23 јули, 00:05

Шарена и разиграна детска соба е сон на секое дете. 

Ултра модерни идеи за дневни соби

Ултра модерни идеи за дневни соби
20 февруари, 00:51

Дизајнерите најголем акцент ставаат на уредувањето на дневните соби во кои треба да преовладува опуштена и релаксирачка атмосфера. 
Дневната соба е просторијата во домот која покрај трпезаријата, го „собира” целото семејство заедно.

Креативни идеи за во спална соба

Креативни идеи за во спална соба
05 јануари, 07:00

Со предложените уникатно дизајнирани елементи ќе добиете чувство на исполнетост, чувство на смиреност и задоволство.

10 идеи за новогодишната елка

10 идеи за новогодишната елка
20 декември, 11:57

Празниците кои ни претстојат нека бидат повод за да потрошите повеќе овој период. 

Креативни идеи за оживување на домот

Креативни идеи за оживување на домот
15 декември, 11:32
Во обид да го промениме секојдневниот изглед на домот, секогаш правиме некои разместувања на одделни предмети кои ќе ни дадат нов изглед и нова димензија. Почесто правиме само мали промени, но понекогаш, во недостаток на идеи за разместување и преместување на веќе наместените предмети, потребно е д

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

4 Октомври

4 Октомври

Во 1883 - та година возот Ориент Експрес го започна своето прво патување.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус