Убав дом

Прекрасни идеи за декорирање на детска соба

Прекрасни идеи за декорирање на детска соба
25 октомври, 13:42

Изгледот на детската соба го отсликува карактерот на децата кои престојуваат во неа.

Работи кои мора да ги имате во дневната соба

Работи кои мора да ги имате во дневната соба
25 септември, 07:13

Собата во која го поминуваме најголемиот дел од нашето време - дневната соба треба да биде уредена па наш вкус, за да можеме во неа да поминуваме моменти на релаксација и опуштеност.

Како да создадете релаксирачка атмосфера во домот?

Како да создадете релаксирачка атмосфера во домот?
28 август, 06:46

За да постигнете релаксирачка атмосфера во домот која позитивно ќе влијае на вас и вашите сакани следете ги следните совети:

Разладете се со правилно одбрани бои во домот

Разладете се со правилно одбрани бои во домот
14 август, 07:47

Секоја боја има способност да емитува одредена енергија. 

Во групата на ладни бои спаѓаат сината, сивата, зелената и светло виолетовата, бои кои имаат способност да предизвикаат чувство на свежина.

Внесете го дрвото и во вашата бања

Внесете го дрвото и во вашата бања
11 јули, 06:47

Се прашувате зошто дрвото кое брзо се оштетува од вода ви го препорачуваме за во вашата бања?


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

4 Октомври

4 Октомври

Во 1883 - та година возот Ориент Експрес го започна своето прво патување.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус