Позитива, Мисли

Судбина

05 декември, 00:14

Човекот го запрашал Бог: „Ако сè е веќе запишано како судбина, тогаш зошто да посакувам и да се молам за било што?”

Бог се насмевнал и му одговорил: „Бидејќи во твојата книга на судбината, можеби на некои места имам запишано:Нека биде како што ти сакаш! ”

 


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 2483 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

11 август

11 август

Во 1999 година настанало потполно затемнување на Сонцето какво во Британија не било видено од 1927, а во Европа од 1990 година.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус