Мој предлог

Зошто вреди да се прочита „Inferno” на Ден Браун?

Зошто вреди да се прочита „Inferno” на Ден Браун?
18 јуни, 06:27
Ако со „Кодот на Да Винчи” Ден Браун нè поведе на едно незаборавно патување во светот на симболите, кодовите и тајните скриени во делата на Да Винчи, притоа поткопувајќи ја основата на христијанството, овој пат авторот нè води на едно ново незаборавно патување на кое главна

Каде на одмор – кај јужниот сосед или во Албанија?

Каде на одмор – кај јужниот сосед или во Албанија?
17 јуни, 00:02

Додека за летувањето кај јужниот сосед речиси сè е познато, многумина имаат дилеми за Албанија, поточно за Ксамил, можеби поради тоа што не знаат што да очекуваат, или можеби поради негативните искуства на поединци.

СВЕТЕЦОТ, СУРФЕРОТ И ДИРЕКТОРОТ

СВЕТЕЦОТ, СУРФЕРОТ И ДИРЕКТОРОТ
07 мај, 00:07

Ако сте подготвени да го живеете својот НАЈДОБАР ЖИВОТ сега, прочитајте ја оваа извонредна книга.

„Frozen”

„Frozen”
27 април, 00:03

„Frozen” е сладок, магичен, анимиран филм кој е исполнет со прекрасна музика, прекрасни и веднаш допадливи ликови и впечатливи ефекти. 

Демонот и госпоѓица Прим – книга за борбата на доброто и злото

Демонот и госпоѓица Прим – книга за борбата на доброто и злото
05 април, 00:34

Дали луѓето во суштина се добри или лоши? Имаме ли слобода сами да го избереме својот пат?


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус