За него

Како да одберете костум

Како да одберете костум
26 ноември, 00:58

 Добар костум не значи само костум кој ви се допаѓа или убаво ви стои. 

Модни правила за успешен деловен изглед

Модни правила за успешен деловен изглед
07 септември, 13:32

Многу е важно како сте облечени кога сте на вашето работно место.

Трегерите се повторно во мода

Трегерите се повторно во мода
05 август, 14:51

Трегерите во минатото имаа само една функција - да бидат држачи на панталоните.
Денес тие покрај што се употребуваат за таа намена, истовремено се и моден додаток на мажите кои се грижат за изгледот и имаат изграден стил.

6 совети како да флертувате

6 совети како да флертувате
04 јуни, 00:01

Се прашувате зошто девојките го избегнуваат вашиот флерт? Не се разочарувајте, време е да го наминете тоа.

Корисни совети за подобрување на стилот

Корисни совети за подобрување на стилот
28 април, 00:05

Ако сакате да имате добар и впечатлив стил на облекување, не мора секогаш да купувате скапи парчиња облека. 
Она што во моментов е модерно, популарно и во тренд не мора да значи дека и вас добро ќе ви одговара и ќе се вклопи во вашиот стил.


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

11 август

11 август

Во 1999 година настанало потполно затемнување на Сонцето какво во Британија не било видено од 1927, а во Европа од 1990 година.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус