За него

Време е за ветровки

Време е за ветровки
12 јуни, 18:15

Она што најповеќе ни треба за овој период од годината, е секако ветровка.

Елегантен во моделите нa D&G

Елегантен во моделите нa D&G
02 јуни, 06:31

Заводлив и елегантен; нежен, а сепак силен; класичен, а толку привлечен; не е едноставен, прекрасен е; и само еден.

Ублажете го опаѓањето на косата

Ублажете го опаѓањето на косата
21 мај, 07:28

Во очекување на лекот за ќелавост, обидете се со здрава храна и правилна нега на косата. Ако не можете трајно да го решите проблемот, барем ќе го ублажите опаѓањето на косата и донекаде ќе ја спречите ќелавоста.

10 машки предрасуди кои ги полудуваат девојките

10 машки предрасуди кои ги полудуваат девојките
06 мај, 07:21

Девојките се секогаш понежниот и поромантичниот дел од врската, но тие се цврсти и енергични. Предрасудите кои ги имаат момците во однос на својата партнерка и тоа како може да ја излудат.

Носете лилава боја доколку сакате да освоите нечие женско срце!

Носете лилава боја доколку сакате да освоите нечие женско срце!
03 април, 06:25

Бојата многу често зборува за карактерот и моменталното расположение на личноста. 


ПОПУЛАРНО

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

29 јануари

29 јануари
Во 1845 година, во неделниот весник New York Evening Mirror, била објавена „Гавранот”, легендарната поема на Едгард Алан По.        
© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус