Природни лекови

7 супер состојки кои го продолжуваат животот

7 супер состојки кои го продолжуваат животот
15 февруари, 00:02

Поголемиот број на луѓе внимаваат во нивната храна да вметнат хранливи состојки кои играат значајна улога во борбата против вируси, настинки и болести.

Зеленчукот – извор на здравје!

Зеленчукот – извор на здравје!
09 февруари, 08:36
Многу добро е познато дека сите видови на зеленчук се корисни и благопријатно делуваат на здравјето. Некогаш ги внесуваме како додаток во исхраната за подобрување на вкусот, некогаш како состојки за подобрување на имунитетот, а некогаш како состојки кои успешно се справуваат со различните видови на

Лековитоста на киселата зелка

Лековитоста на киселата зелка
30 јануари, 06:41

Киселата зелка е зимница која скоро сите луѓе ја подготвуваат. Подготовката воопшто не е комплицирана и не одзема многу време, а благодатите кои таа ги дава по однос на здравјето се значително големи.

Како да ја надминете главоболката?

Како да ја надминете главоболката?
26 јануари, 02:32

Главоболката е честа појава и кај помладите и кај повозрасните. Постојат голем број на причини кои ја предизвикуваат, како што се: висок притисок, замор, проблеми со видот, неправилно држење на вратот, стрес и нервоза итн. 

Домашен лек против кашлање

Домашен лек против кашлање
18 јануари, 07:20

Промената на годишните времиња како и промената на температурите, кај поголемиот број луѓе е причина за добивање на настинка и појава на кашлање.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус